OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung Galaxy Fold stiže u aprilu!

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Samsung Galaxy Fold stiže u aprilu!
Samsung Galaxy Fold stiže u aprilu!

Samsung Galaxy Fold je više od običnog telefona i pruža neverovatne mogućnosti.

Samsung Galaxy Fold vraća telefone na preklop u modu ali na jedan inovativan i potpuno drugačiji način!

Ovaj model telefona je savitljiv, nudi mogućnost preklapanja i poseduje prvi 7,3-inčni Infinity Flex displej. Jasno je da je Samsung ponudio jedan premum uređaj koji lako prevazilazi ograničenja tradicionalnih pametnih telefona.

Još jedan vrhunski model koji Samsung ima da ponudi jeste Samsung Galaxy S10 koji je takođe mnogo više od običnog telefona, a očekuje se da se pusti u prodaju početkom marta.

Samsung Galaxy Fold – karakteristike

Samsung Galaxy Fold ima savitljiv unutrašnji ekran koji se pritom i preklapa. Odlikuje ga novi polimerni sloj i za oko 50 odsto je tanji u odnosu na standardne ekrane pametnih telefona. Zbog toga je Galaxy Fold fleksibilan i snažan u isto vreme.

Ovaj neverovatni telefon ima veliki ekran koji staje u vaš džep tako što ga jednostavno presavijete, u isto vreme tablet je dovoljno mali i možete ga poneti svuda sa sobom. Kada je reč o multitaskingu, nema dileme da je Samsung Galaxy Fold apsolutni pobednik jer omogućava istovremeno otvaranje čak tri aplikacije!

Glavni ekran ima 7,3-inčni QXGA i dinamični AMOLED (4,2:3). Pomoćni ekran ima 4,6-inčni HD i Super AMOLED (21:9).

Kada je reč o kameri, ovaj telefon pruža neograničene mogućnosti jer ima čak šest kamera. Tri su pozadi, dve unutra a jedna napred – ovo omogućava lako fotografisanje nezavisno od toga kako držite telefon. Kamera nad pomoćnim displejem ima 10MP, dok je zadnja poseduje tri sočiva: ultraširoko (16MP), široko (12MP) i telefoto sočivo (12MP). Prednja kamera je dvostruka – široka ima 10MP, a dubinska 8MP.

Samsung Galaxy Fold pruža lako otključavanje i poseduje skener za otisak prsta. 7nm 64-bitni osmojezgarni procesor i 12 GB RAM memorije omogućava vrhunske performanse, slične onima koje imaju računari.

Dvostruka baterija ima sofisticiran sistem a telefon može da puni sam sebe kao i drugi uređaj jer ima reverzibilno bežično punjenje. Sve se ovo dešava kada ga povežete na obični punjač, tako da vam drugi punjač uopšte neće biti potreban. Verujemo da je ovo prava stvar za poslovne ljude koji većinu dana provode van kuće a treba uvek da budu dostupni.

Očekuje se da Samsung Galaxy Ford bude dostupan na evropskom tržištu početkom maja. Njegova cena će biti visoka s obzirom da je ovo jedan premium uređaj koji pomera granice u svetu mobilne tehnologije.

samsung galaxy fold 1

Otkup telefona na Novom Beogradu

Maćoni je uvek u toku sa najnovijim inovacijama u svetu mobilne tehnologije i informiše vas o svim poboljšanjima koje novi uređaji nose sa sobom. Uz našu pomoć, uvek ćete uspeti da nabavite telefon koji je savršen za vaše potrebe. Istraživanja pokazuju da su najprodavanije marke Samsung, Huawei i iPhone. Pročitajte koji telefoni su obeležili prošlu godinu kako biste stekli uvid u ono što se danas očekuje od naprednih i pouzdanih uređaja.

Kod nas ne samo što možete da kupite novi telefon, možete i da se rešite starog. Vršimo otkup telefona, kako novih tako i polovnih a otkupljujemo i tablete i pametne satove. Sve ovo čini našu firmu izuzetnom i izdvaja nas od drugih.

Svratite do nas i proverite zašto smo najbolji.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button