OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung Galaxy Note 10

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Samsung galaxy Note 10 je za manje od 2 meseca osvojio svet.

Gotovo da ne postoji grana industrije koja se razvija takvom brzinom kao proizvodnja mobilnih telefona. Od prvog dana lansiranja, 70-ih godina, oni privlače pažnju neverovatnim inovacijama koje donose pravu revoluciju. Tako su 90-te razvile 2G mrežu i komercijalizaciju ovih uređaja. Početak 21. veka obeležio je 3G standard i pojava pametnih telefona. Da bi ove godine postali svedoci oživljavanja poslednje generacije mobilnog interneta – 5G mreže, koja ima i do 100 puta veću brzinu od svoje prethodnice.

Ovaj napredak prati velika ekspanzija mobilnih telefona. Čak i kada pomislimo da nema ništa novo da se ponudi vodeći brendovi nas oduševe novim modelom i novim funkcijama. Pa je prodaja telefona 2019. godine protekla u novitetima koje smo željno iščekivali. Jedan od njih, svakako, je Samsung Note 10.

Zašto se Samsung Note 10 izdvaja od drugih modela otkriva vam u ovom blogu prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Samsung Galaxy Note 10 – dizajn koji ga svrstava u top 5 mobilnih telefona.

Kompanija Samsung je lider u proizvodnji mobilne telefonije. Elegantni dizajn podignut je na viši nivo, tako da novi model pleni prefinjenom crtom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Samsung Note 10

Prepoznatljivi zakrivljeni ekran pruža se do aluminijumskog rama, dok dijagonala od 6.3 inča donosi neverovatnu preglednost pri upotrebi. Za razliku od prethodnih modela, Samsung je napravio izmenu. Pa je dugme za uključivanje premešteno na levu stranu, odmah ispod tastera za zvuk.

Beskonačni Infinity-O displej na AMOLED ekranu sa diskretnom prednjom kamerom čini skladnu celinu, stvarajući jedinstveni vizuelni prikaz.

Da li je Samsung Note 10 najjači telefon do sada?

Već kada je započela prodaja Samsung Note 10 bilo je jasno da je ovo najmoćniji spoj kompjutera, telefona i foto-aparata.

Novi Samsung mobilni je namenjen svima. Unutrašnja memorija od 512 GB, sa mogućnošću proširenja do 1 TB garantuje dovoljno prostora za sve potrebne podatke poslovnim ljudima. Takođe, izuzetna veštačka inteligencija prepoznaje navike korisnika i prilagođava se njima. Pa je obezbeđena ušteda baterije. Odnosno, telefon možete nesmetano koristiti čak 24 časa.

Samsung Galaxy Note 10 je odličan izbor i za gejmere. Zahvaljujući najtanjem sistemu hlađenja na svetu, Vapor Chamber-u, dobićete maksimalne performanse prilikom igranja i najzahtevnijih igrica. Dok je uz pomoć Game Booster-a optimizovana potrošnja energije u zavisnosti od jačine igre.

Posebni dodatak dolazi u poboljšanoj S Pen olovci. Ne samo da troši malo energije, već Air actions omogućava da pokretom upravljate određenim funkcijama. Ujedno, Samsung Note 10 u Quick Panel aplikaciji diretno integriše vezu sa Windows-om. To znači da svoj rukopis možete automatski da konvertujute u digitalni tekst. A zatim da ga eksportujete u željeni format, uključujući i Microsoft Word.

note 10

Samsung Note 10 vas pretvara u profesionalnog fotografa!

Verovali ili ne, Samsung Note 10 ima 4 kamere! Napredne funkcije donose sasvim novi doživljaj pravljenja fotografija, a pre svega, video zapisa. Naime, Live Focus daje dubinu kameri. Pa možete da zamaglite pozadinu, tj. da istaknete u prvi plan samo željeni objekat na snimku. Zoom-in-Mic opcija pojačava glavni zvuk na snimku i umanjuje pozadinski šum. Dok Super stady mod otklanja podrhtavanja kamere tokom snimanja.

Ukoliko želite da neverovatni Samsung Note 10 bude vaš, posetite prodavnicu Maćoni. Ovde vas čekaju ne samo najpopularniji telefoni, već i maske i oprema za mobilne telefone.

Call Now Button