OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung Galaxy S21 konačno je stigao!

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung Galaxy S21 konačno je stigao!
Samsung Galaxy S21 konačno je stigao!

Samsung Galaxy S21 konačno je stigao!

U savremenom društvu mobilni telefoni zauzimaju važno mesto. Ne samo da su značajno sredstvo komunikacije, poslovanja i zabave, već oslikavaju i naš životni stil, pa ne čudi što svetski proizvođači nastoje da njihovi najbolji smart telefoni imaju mogućnost pilagođavanja potrebama korisnika.

Upravo lider u ovom segmentu jeste Samsung. Mnoštvo novih funkcija, poboljšane stare i prelepi dizajn – pravi je opis modela koji nosi potpis čuvene južnokorejske kompanije. Ipak, ono što ih posebno izdvaja jeste konstantna inovacija.

Bili smo svedoci prvog savitljivog pametnog telefona, Galaxy Fold. Zatim je tržište osvojila prodaja Samsung Galaxy S20. I taman kada smo pomislili da ništa više ne može da nas iznenadi na red je došla serija 21. Čine je 3 modela – Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ i Samsung Galaxy S21 Ultra.

Šta donosi nova Samsung linija otkriva vam prodavnica telefona u Beogradu. Maćoni.

Dizajn od kog zastaje dah

Iako sve Samsung telefone odlikuje elegantna forma, serija S21 je otišla korak dalje, pa donosi kompaktni dizajn sa Contour Cut kućištem za sistem kamera. Tako da se one neprimetno utapaju u metalni okvir, dok je selfi kamera na prednjoj strani smeštana u prepoznatljivu punch hole rupicu. Na taj način je obezbeđena potpuna iskorišćenost ekrana.

Sva 3 modela dolaze sa Dynamic AMOLED 2X Infinity-O displejem. Pri čemu je dijagonala kod standardnog S21 6,2 inča. S21+ model se prostire na 6,7 inča, a S21 Ultra ima do sada najveći ekran Galaxy telefona, od čak 6,8 inča.

Unapređena je i razmera kontrasta od 50 odsto, pa pruža kristalno jasan i čist prikaz svih vrsta prikaza. Dok novi Eye Comfort Shield automatski podešava plavo svetlo na osnovu doba dana, tako da nema zamaranja očiju čak i nakon duge upotrebe.

Serija S21 uvodi i novu boju – ljubičastu, kao i matiranu završnicu na poleđinu, koja daje sofisticirani izgled. Osim u ljubičastoj nijansi, S21 je dostupan i u sivoj, pink i beloj. S21+ možete nabaviti i u srebrnoj i crnoj boji, dok najmoćniji dolazi samo u crnoj i srebrnoj varijanti.

Samsung Galaxy S21 krase neverovatno moćne performanse

Gotovo je neverovatno kakve su opcije “upakovane” u S21 telefone, pa možemo slobodno da kažemo da su napravljeni za korisnike koji očekuju najbolje od svog mobilnog.

Samsung Galaxy S21

Novu Samsung seriju pokreće najnapredniji procesor, koji garantuje najjače kompjuterske performanse. Veća brzina i bolja konektivnost dodatno je osigurana sa 8 GB RAM memorije kod prva 2 telefona u seriji, odnosno sa 16 GB RAM-a kod Ultra verzije, dok se skladišteni prostor kreće do 512 GB.

Sa Samsung Galaxy S21 i sigurnost podataka je na najvišem nivou, zahvaljujući Knox Vault platformi. Takođe, omogućeno je lakše pronalaženje ostalih Galaxy uređaja pomoću SmartThings Find opcije.

Ono što posebno izdvaja Ultra model jeste uvođenje S Pen olovke, koja je bila karakteristična za Note liniju. Što se tiče baterije, Samsung je sledio iPhone 12, pa novi telefoni dolaze bez punjača u pakovanju.

Kamera koja će svaki dan učini nezaboravnim

Najbolje kamere telefona za 2021. godinu, definitivno, se nalaze u S21 seriji. Na prednjoj strani je selfi kamera od 40 megapiksela sa f/2.2 otvorom blende.

Samsung Galaxy S21

Glavna kamera ima već viđenih 108 megapiksela, ali unapređeni senzor za slikanje pri uslovima slabijeg osvetljenja. Ultraširoka kamera ima rezoluciju od 12 megapiksela. Ultra model dolazi sa 2 telefoto kamere i Space Zoom funkcijom koja omogućava uvećanje do 100 puta. Po prvi put među pametnim telefonima moguće je napraviti video zapis u 4K kvalitetu sa 60 FPS-a.

Samsung Galaxy S21 vas čekaju u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button