Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung Galaxy Tab A – Osvojio je ceo svet!

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung Galaxy Tab A – Osvojio je ceo svet!
Samsung Galaxy Tab A – Osvojio je ceo svet!

Samsung Galaxy Tab A za par meseci osvojio je svet.

Više od jedne decenije tableti su postali obavezni deo u životima ljudi. Srećemo ih gotovo svugde – u dnevnim, dečijim i spavaćim sobama. Zatim, u kancelarijima, na poslovnim sastancima i seminarima, ali i u gradskom prevozu.

Na granici između kompjutera i mobilnih telefona, ovi jedinstveni uređaji pružaju niz mogućnosti. Možete ih koristiti za surfovanje na internetu, gledanje filmova, čitanje knjiga, za zabavu i učenje preko raznih aplikacija, igranje video igrica, pa i za fotografisanje.

Zahvaljujući Bluetoothu tablet možete povezati sa Bluetooth tastaturom. Na taj način dobijate mini laptop za rad.

Iako na tržištu postoje brojni proizvođači, vodeću ulogu ima Samsung. Prvi 7-inčni Samsung Galaxy Tab model pojavio se 2010. godine. Od tada, multinacionalna kompanija konstantno radi na usavršavanju, uvođenjem novih verzija. Tako se prošle godine pojavio Samsung Galaxy Tab A koji prati Samsung Galaxy A seriju telefona. To znači da vrhunske karakteristike dolaze sa povoljnijom cenom, koja je dostupna svima.

Poslednji u nizu jeste Samsung Galaxy Tab A 8.4. Stručnjaci ističu da će ovaj tablet zajedno sa Galaxy Watch 3 i Samsung Galaxy Note 20 pametnim telefonom obeležiti 2020. godinu.

Samsung Galaxy Tab A

Šta donosi najnoviji Samsung Galaxy Tab A otkriva vam prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Samsung Galaxy Tab A krasi elegantni dizajn koji privlači pažnju

Baš kao što naziv kaže, Samsung Galaxy Tab A ima ekran od 8.4 inča sa rezolucijom od 1200 × 1920. Odnosno, 270 piksela po inču. Time je obezbeđena veća oštrina u odnosu na druge modele. Pa je čitanje i gledanje video zapisa jasnije.

Takođe, novi tablet je manjih dimenzija (7.95″ x 4.93″ x 0.28″) i znatno lakši (oko 300 g). Samim tim je i lakše rukovanje. Svedene linije i Mocha boja kućišta dodatno naglašavaju sofisticiarni dizajn. Na njegovoj desnoj strani nalaze se tasteri za napajanje i jačinu zvuka. MicroSD / SIM ulaz je na levoj strani, a priključak za slušalice na vrhu.

Za razliku od Samsung telefona, tablet nije vodootporan. Morate biti obazrivi prilikom upotrebe.

Nudi zabavu čitavoj porodici

Najnoviji Samsung tablet je dostupan samo u jednoj memorijskoj konfiguraciji – 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Mada to ne umanjuje njegove performanse.

Samsung Galaxy Tab A

Kao što smo navikli kod čuvenog proizvođača, tablet pokreće Exynos 7904 čip koji ima dva velike Cortex-A73 (1,8 GHz) i 6 malih Cortex-A53 jezgra (1,6 GHz). Pored Wi-Fi i Bluetooth, tu je i podrška za 4G LTE mrežu. Povezivanje na internet, sada, možete obavite i preko SIM kartice.

Samsung Galaxy Tab A 8.4. podržava mnoštvo aplikacija koje će učiniti vaš dan ispunjenim. Za bolji zvuk ugrađena su dva zvučnika. Iako kamera ne može da se uporedi sa Samsung Galaxy S20, ne treba je zanemariti. Naime, novi model ima glavnu kameru od 8MP, a prednju od 5MP. Podržava snimanje video zapisao u rezoluciji 1920 x 1080.

Posebna prednost ovog tableta jeste baterija jačine 5.000 mAh. Jedno punjenje garantuje do 99 sati rada, zavisno od upotrebe.

Najnovije modela tableta pronaći ćete u bogatoj ponudi prodavnici Maćoni. S obzirom na to da ona vrši i otkup tableta, možete svoj stari da zamenite, uz doplatu, za novi.

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian