Tošin Bunar 188 , 1 sprat lokal 21, Novi Beograd
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung S10 modeli – Telefoni koji pomeraju granice: Sve što treba da znate o revolucionarnim Androidima

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung S10 modeli – Telefoni koji pomeraju granice: Sve što treba da znate o revolucionarnim Androidima
Samsung S10 modeli – Telefoni koji pomeraju granice: Sve što treba da znate o revolucionarnim Androidima

Samsung S10 telefoni su stvoreni za svakoga i svačiji ukus.

Od brojnih Android telefona koje kompanije izdaju svake godine, nijedan nije dočekan sa tolikom količinom uzbuđenja kao što su telefoni iz Samsing Galaxy serije. Samsung Galaxy S10 za sada spada u najbolje izdanje od svih telefona u 2019. godini. Prema tome, ako želite da imate smartfon koji neće ličiti ni na jedan koji ste do sada imali, onda je generacija Samsung S10 telefona savršeno rešenje za vas.

Samsung S10 – Telefon koji se prilagođava vama, a ne vi njemu

Ovaj revolucinarna Android serija telefina svojim spoljašnjim karakteristikama i dizajnom se definitivno izdvojila od mase telefona. Samsung Galaxy S10 poseduje impresivni Dynamic Amoled ekran od 6, 1 inča (15, 4 centimetara), zauzimajući 88, 3 odsto prednje strane telefona. Proteže i zakrivljuje gotovo od ivice, ostavljajući utisak da u rukama ne držite ništa osim pukog ekrana. Jedna od osnovnih performansi Samsung S10 telefona je HDR10+ panel koji pojačava boje i dinamički opseg kada gledate, recimo, neki video na Jutjubu.

Ekran je svetao, što je neophodno za gledanje na otvorenom i prethodno pomenuti HDR sadržaj. Osvetljenost se povećava kada koristite telefon na direktnoj sunčevoj svetlosti ili kada koristite režim pojačivača ekrana. Posedovanje Infinity-O ekrana je pokušaj Samsunga da se udalji od uobičajenog stila. S10 praktično pomera kameru u kružni izrez koji se nalazi u gornjem desnom uglu, čineći dizajn besprekornim. Na taj način se ovaj telefon prilagođava vama, a ne vi njemu.

Nova generacija telefona – udahnite život sa druge strane ekrana

samsung s10 Maćoni telefoni otkup telefona 2

Kamere su deo specifikacija koje Samsung Galaxy S10 čine jedinstvenim u celom svetu. Tri kamere, odnosno fotoaparata, nalaze se na njegovoj poleđini, dok se četvrta nalazi na prednjoj strani. Ona služi za selfije i otključavanje telefona prepoznavanjem lica.

Glavna zadnja kamera poseduje optički stabilizovani senzor od 12 megapiksela. Otvor blende ove kamere može da prebacuje između f/1.5 za noćne snimke i f/2.4 za dan. Postoji i 16-megapikselni f/2.2 senzor koji hvata širok ugao, kao i stabilizovani 12-megapikselni telefoto senzor za zumiranje. Na ovaj način, kamera će vam omogućiti da fotografišete kao pravi profesionalac.

Od sve tri zadnje kamere, izuzetno široki ugao za fotografisanje panorama čini novinu u S10 uređajima. Ali, ova specifikacija je veoma slična onoj koju koristi Huawei Mate 20 Pro.

Samsung S10 – Displej sa senzorima za otiske prstiju i bežičnim punjenjem

Samsung definitivno ima sklonost da svakom novom telefonu dodaje i nove karakteristike. Dakle, ako postoji neka specifikacija koju ste oduvek hteli na telefonu, onda je ona sigurno uključena u Samsung S10 androide. Sva tri S10 modela (S10e, S10 i S10+) opremljena su najsavremenijim Snapdragon 855 procesorom. Samsung Galaxy S10 i S10+ poseduju izuzetno brze senzore za otiske prstiju koji otključavaju uređaj u trenutku kada ga pritisnete.

Jedan od najinventnijih dodataka koje je Samsung dodao seriji S10 telefona je svakako obrnuto bežično punjenje. Ova karakteritika označava sposobnost smartfona da napuni neki drugi mobilni uređaj koji podržava bežično punjenje. On se popularno naziva Wireless PowerShare što vam omogućava da S10 pretvorite u Qi punjač za kompatibilne proizvode. Na ovaj način, recimo, možete napuniti iPhone XS ili Samsungov novi GalaxyBuds. Vratićete energiju svog telefona u najkraćem roku.

Zašto da izaberem ovaj telefon?

samsung s10 Maćoni telefoni otkup telefona 3

Kao šrto vidimo, serija Samsung S10 telefona je mnogo više od običnih androida. Bitno je reći da, u odnosu na sve svoje prethodnike, S10 serija memoriju od 128 GB koja svakako može i da se proširi do 1 TB. Inteligentna Wi-Fi tehnolgija se veoma lako prilagođava gde god se nađete kako biste imali najbolje Wi-Fi performanse. Pouzdano i sigurno se povezuje na javne mreže, a jednostavno se prebacuje na LTE postižući neverovatnu brzinu i do 2.0Gbps.

Iako je još početak godine, može se reći da je prodaja telefona u 2019. godini svakako u znaku Samsung S10 telefona. Zbog čega Samsung  drži glavno mesto u top 5 mobilnih telefona na svetu. Ako poželite  želite da svoj sadašnji mobilni telefon zamenite najnovijim modelom, posetite otkup telefona na Novom Beogradu, Maćoni. Prilikom prodaje imaćete najpovoljnije uslove u glavnom gradu Srbije.

Pored otkupa novih telefona, Maćoni telefoni bavi se i otkupom polovnih mobilnih telefona, otkupom pametnih satova, kao i otkupom tablet uređaja. Bez obzira da želite da izvršite prodaju, kupovinu ili zamenu uređaja, kvalitet usluge vam je zagarantovan. Nudimo vam najbolje cene za sve vrste usluge, a dostupni smo vam za sve informacije 24/7. Svratite do nas i uverite se zašto smo najbolji.

Call Now Button