OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung telefoni – Top 5 modela

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung telefoni – Top 5 modela
Samsung telefoni – Top 5 modela

Samsung telefoni – top 5 modela se izdvajaju svojim vrhunskim karakteristikama, zbog čega su i dalje omiljeni izbor brojnih korisnika.

Nema sumnje da su Samsung telefoni neki od najpopularnijih telefona. Iako je pitanje ličnog ukusa da li ćete izabrati ovaj brend, svakako treba razmotriti ako tražite novi uređaj.

Maćoni vam u ovom blogu otkriva sve prednosti najnovijih Samsung telefona, koji imaju zaista neverovatne performanse i nude beskonačne mogućnosti.

Samsung telefoni -2-

Zašto Samsung telefoni – top 5 modela?

Samsung telefoni – top 5 modela su pravi izbor za ljubitelje najnovijih mobilnih tehnologija. Za svakog može pronaći model baš po njegovoj meri.

Naravno, koji ćete model izabrati zavisiće od niza faktora. Budžet je verovatno jedan od najbitnijih faktora prilikom donošenja ove odluke. Takođe ćete obratiti pažnju i na veličinu ekrana, kvalitet video zapisa, trajanje baterije i brzina izvršavanja zadataka.

Samsung pravi neke od najboljih pametnih telefona na svetu, ali da li treba da kupite Galaxy S10, Note 10, Galaxy S9 ili neki stariji model? Napravili smo kratak pregled, kako bismo vam pomogli da odlučite koji je najbolji model za vas.

Samsung ima širok spektar modela za sve ukuse i budžete. Oni su često sličniji nego što to možda mislite, a prethodna generacija takođe su uvek dobra opcija.

Samsung telefoni – top 5 modela koji su odličan izbor

Samsung Galaxy S10 Plus je verovatno najbolji u najnovijoj seriji Samsung telefona. Istina je da košta najviše novca, ali ono što pruža u pogledu dodatnih karakteristika većina kupaca ocenjuje kao vrednim ulaganjem. Ne samo što je ekran nešto veći  (novi Dinamic AMOLED displej), nego je ovaj model opremljen sekundarnom selfie kamerom. Takođe i većom baterijom koja ima kapacitet od 4,100mAh.

Odmah nakon ovog impresivnog modela nalazi se Samsung Galaxy S10, koji mu je u velikoj meri sličan. Tu je Infiniti-O ekran, moderan minimalistički dizajn i vrhunski softver. Skener otiska prsta je takođe tu. Kapacitet memorije je od 128 GB ili 512 GB, u zavisnosti od toga koliko prostora će vam trebati.

Samsung Galaxy S9 bio je jedan od najboljih smart telefona 2018. godine, a takođe ostaje odličan izbor i u 2019. godini. Ovaj model poseduje savršeno uklopljen dizajn, hardver i softver koji će se svideti brojnim korisnicima. Najprivlačnija stvar kod S9, koji je sada „stariji“ model, je da ga možete nabaviti po mnogo nižoj ceni.

Samsung Galaxy Note 10 Plus, najnoviji premium telefon je jedan od najboljih mobilnih uređaja koje možete izabrati. Dolazi sa masivnim ekranom, moćnim procesorom i četiri zadnje kamere. Vrhunac ovog uređaja je S olovka, koja vam pomaže da ne opterećujete svoj uređaj. Osim što se koristi za crtanje i pravljenje beleški, ima niz drugih dodatnih funkcija. Ovaj model spada u skuplje, ali verujemo da je ovo jedna od investicija kojima ćete biti veoma zadovoljni na duže staze.

Ako vam se sviđa izgled Galaxy Note serije, a želite da dobijete S Pen funkcionalnost, razmislite o Samsung Galaxy Note 10. U odnosu na Note 10+ manji je i jeftiniji, ali je i dalje super moćan telefon fantastičnog izgleda i mogao bi da bude najbolji Samsung telefon za neke ljude.

Samsung telefoni -1-

Maćoni telefoni su najbolji izbor

Naša prodavnica telefona u Beogradu nudi vam neverovatne mogućnosti, bilo da vas interesuje prodaja ili otkup mobilnih uređaja. Ukoliko imate polovan telefon, koji vam nije ni od kakve koristi, mi smo tu da vam pomognemo i da vam ponudimo keš isplatu i priliku za sigurnu zaradu!

Kod nas možete pronaći i opremu za mobilne telefone, koja će u svakom trenutku zaštititi vaš mobilni uređaj od svih potencijalnih opasnosti. Izaberite Maćoni, jer smo uvek u toku sa svim trendovima i novinama u svetu mobilne tehnologije.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button