OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Slušalice Apple AirPods Pro

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Slušalice Apple AirPods Pro
Slušalice Apple AirPods Pro

Slušalice Apple AirPods Pro donose najviši nivo kvaliteta dodatne opreme.

Ne menjaju se samo trendovi u mobilnim telefonima, već i u njihovim dodacima. Tako da novitete u 2020. godini prati i dobra oprema za mobilni telefon. Vodeću ulogu u ovoj grupi imaju slušalice.

Poslednjih godina prepoznatljive bele slušalice koje se vijore dok čekamo red na stanici ili užurbano prolazimo gradom polako odlaze u zaborav. Iako su obeležile jednu pop kulturu, na red su došle savremenije Bluetooth verzije.

S obzirom da nema žica, ovi modeli pružaju brojne pogodnosti. Pre svega ne ograničavaju vaše pokrete. Istovremeno, ne zahtevaju da u svakom trenutku imate telefon u ruci ili džepu, jer imaju opseg kretanja 8 do 9 metara udaljenosti od mobilnog.

Takođe, ne kvare frizuru, niti stajling. Opravdano nose epitet modnih aksesoara savremenog doba. Zato ne čudi što se njihovom izboru poklanja posebna pažnja.

Po čemu se slušalice Apple AirPods Pro izdvajaju od ostalih otkriva vam u ovom blogu prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Slušalice Apple AirPods Pro predstavljaju premium model prethodne verzije

Sam dodatak Pro u nazivu ukazuju da je reč o premijum modelu koji garantuje vrhunske perfomanse. Zapravo, dizajnire su tako da se prilagođavaju svakom korisniku.

Slušalice Apple AirPods Pro

Elegantna forma i nešto kraće drške čine ih laganim za korišćenje. Tri silikonska uloška različite veličine omogućavaju bolje prianjanje uhu. Samim tim i bolji zvuk i veću zaštitu od buke.

Novi dizajn krasi i IPX4 oznaka. Što znači da su otporne na vodu i prašinu. Možete ih bez brige nositi na treningu ili po kiši.

U novom kućištu ovog puta Apple je ugradio bežično punjenje. Čime vas je oslobodio kupovine zasebnog punjača, jer odlično rade na onim za iPhone.

Slušalice Apple AirPods Pro obezbeđuju najveći stepen izolacije od buke

Slušalice Apple AirPods Pro koriste dva mikrofona za potpiskivanje buke. Eksterni prati ambijentalnu buku. Da bi, zatim, stvorio suprotni audio signal kako bi poništio buku. Dok mikrofon sa unutrašnje strane prati zvuk u samoj slušalici. Na taj način vrši automatsko podešavanje zvuka u odnosu na spoljašnju buku.

Osim aktivnog uklanjanja buke i moćnog zvuka, slušalice donose još jednu novinu. To je Transparency tehnologija. Ona ima zadatak da analizira spoljašnje elemente, te da uz muziku u slušalice propušta važne zvukove, kao što su upozorenja u saobraćaju, informacije o redu vožnje, najave na aerodromima. Zahvaljujući ovoj mogućnosti uživanje u muzici je neograničeno, jer ni u jednom trenutku ne morate da skinete slušalice.

Pametne funkcije za udobnu upotrebu

Slušalice Apple AirPods Pro koriste H1 audio procesor koji pruža lako prebacivanje između poziva i muzike. Announce Messages dozvoljava opciju Siri čitanja poruka kroz AirPods, kao i upravljanje telefonom pomoću glasa. Audio Sharing daje mogućnost da zajedno sa još jednom osobom delite isti audio stream.

Slušalice Apple AirPods Pro

Najbolje maske i oprema za mobilne telefone, uključujući i slušalice Apple AirPods Pro, čekaju vas u prodavnici Maćoni. Ovde možete pronaći i Samsung Galaxy S20, OnePlus 8 i 8 Pro, kao i mnoge druge popularne telefone po povoljnim cenama.

Call Now Button