Tošin Bunar 188 , 1 sprat lokal 21, Novi Beograd
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Najbolji telefoni koji će izaći 2020. godine

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Najbolji telefoni koji će izaći 2020. godine
Najbolji telefoni koji će izaći 2020. godine

Dugoočekivani mobilni telefoni koji će izaći 2020. godine pomeraju granice i stvaraju nove trendove.

Napredak tehnologije, čini se da, iz godine u godinu dostiže svoj maksimum. Taman kada pomislimo da više nema novih iznenađenja, vrhunski proizvođači mobilnih telefona ponovo pomere granice.

Prvoklasni procesori i savršene kamere napreduju iz godine u godinu i čini se da nam je sve dostupno uvek i odmah, i to po najvišim mogućim standardima kvaliteta. Gotovo da je nemoguće zamisliti život bez mobilnih telefona, ali oni su odavno prestali da služe samo za obavljanje razgovora. Različiti vidovi komunikacije bez grešaka i zastoja, kao i prenos sadržaja olakšani su, a ljudi povezani bolje nego ikada.

Godina 2020. donosi mnogo toga za ljubitelje pametnih telefona. Narednih meseci očekuje nas lansiranje brojnih modela koji će značajno doprineti poboljšanju kvaliteta komunikacije. Zbog svetske pandemije korona virusa, mnogi proizvođači su odložili puštanje u prodaju mobilnih telefona, ali do kraja 2020. godine trebalo bi da bude moguće nabaviti bilo koji od modela.

Telefoni koji će izaći 2020. godine

Pametni telefoni evoluiraju velikom brzinom, pa se tako i ove godine očekuju brojni novi, savremeni i revolucionarni modeli mobilnih telefona.

Xiaomi Mi 10 serija telefona

Nova Xiaomi ponuda sadrži Mi 10 i Mi 10 Pro telefone. Oni se razlikuju u kvalitetu kamere, konfiguracije memorije i kapaciteta baterije telefona. Telefoni omogućavaju bežično punjenje baterije. Veličina OLED ekrana je 6,5 inča, a procesor je Qualcomm SM8250 Snapdragon 865.

Takođe, telefon podržava 5G mrežu. Uređaj je moguće kupiti od februara 2020. godine.

LG G9 ThinQ

Najspecifičnija karakteristika ovog telefona je prvoklasna kamera. Ekran je 6,6 inča. Uređaj se još uvek ne nalazi u prodaji, a postoje glasine da će raditi pomoću procesora Snapdragon 865.

Telefoni koji će izaći 2020

Čini se da je LG kompanija kreiranjem novog telefona naglasak stavila na kameru, koja će biti bolja od bilo koje druge.

OnePlus 8 serija telefona

OnePlus 8 će u svojoj ponudi imati klasičan, Pro i Lite model. Lansiranje telefona zakazano je za 14. april 2020. godine. Procesor koji sadrže telefoni je Qualcomm SM8250 Snapdragon 865.

Prva dva telefona će biti najbolja koja kompanija ima da ponudi, a Lite model će biti srednje rangiran.

Telefoni koji će izaći 2020. godine

Brojni telefoni poslednje tehnologije oduševiće sve ljubitelje, takozvanih, flagship mobilnih uređaja. Najbolji modeli nas tek očekuju ove godine.

Huawei P40 serija telefona

Kompanija Huawei lansiraće tri modela P40 serije. U ponudi će biti klasičan model P40, P40 Pro model, kao i P40 Pro+. Telefoni bi trebalo da se nađu u prodaji početkom aprila 2020. godine. Kao i kod prethodnih modela „P serije“, naglasak se stavlja na kamere. Postoje glasine da će P40 uređaj biti opremljen sa četiri zadnje kamere, a da će P40 Pro uređaj imati pet zadnjih kamera. Telefon će sadržati optički zum, najveći u industriji pametnih telefona do sada.

Telefoni koji će izaći 2020

Takođe, displej će biti zakrivljen radi što boljeg užitka korisnika.

Google Pixel 4a

Još uvek nije objavljen datum lansiranja ovog modela, ali veruje se da će biti u maju 2020. godine. Naglašava se da je ovo jedan od najpovoljnijih kvalitetnih telefona koji će se pojaviti na tržištu. Procesor Qualcomm SDM730 Snapdragon 730, kao i 6GB RAM memorije obezbeđuju kvalitetan i nesmetani rad na pametnom telefonu.

Zadovoljavajuća kamera, kako prednja, tako i zadnja, svideće se velikom broju korisnika.

Apple iPhone 12

Kompanija Apple će lansirati iPhone 12 na jesen 2020. godine. Očekuju nas dva modela iPhone 12 – sa displejem od 5,4 i 6,1 inča. Takođe, u ponudi će biti i iPhone 12 Pro modeli sa displejima od 6,1 i 6,7 inča.

Telefoni koji će izaći 2020

Postojaće tri kamere, a telefon će imati i OLED ekran.

Prodaja i otkup mobilnih telefona

Maćoni telefoni pruža najkvalitetniju uslugu, kao i otkup polovnih i novih mobilnih telefona po najboljim cenama. Ukoliko želite da postanete vlasnik nekog od uređaja koji će biti u ponudi 2020. godine, preporučujemo vam da prodate stari mobilni telefon i na taj način uštedite novac prilikom kupovine novog modela.

Kontaktirajte nas i uverite se u to da vam pružamo najbolju uslugu otkupa mobilnih telefona, tableta, pametnih satova i električnih trotineta. Kod nas možete da pronađete i pametne satove za decu. Maćoni telefoni su uvek tu za vas!

Call Now Button