OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini
Trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini

Nema sumnje da je prethodna godina donela neverovatne trendove, bilo da se radi o displejima ogromnih dimenzija, nesvakidašnjih kamera i celokupnog dizajna mobilnih uređaja. Ipak, jasno je da se razvoj tehnologije nikad ne zaustavlja, a trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini zaista pomeraju granice mobilne tehnologije.

Trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini – Savitljivi telefoni

Jedna od najvećih inovacija na tržištu, koja je oduševila ljubitelje mobilne tehnologije, jeste pojava savitljivih telefona. Naime, renomirana kompanija Samsung kreirala je Samsung Galaxy Fold,  prvi savitljivi telefon koji se može preklopiti ali na potpuno drugačiji način od onog za koji smo znali. Kažu da ovaj premium uređaj premašuje sva očekivanja, zahvaljujući ekranu koji se zasniva na Infinity Flex tehnologiji.

trendovi i novine

Kada se spominju trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini ne možemo a da ne spomenemo ovaj savitljivi uređaj, koji se potpuno prilagođava svim vašim potrebama. Zvuči neverovatno, zar ne?

Trendovi u 2019. godini – Višestruke kamere na jednom uređaju

Da li ste ikada poželeli da vaš telefon poseduje višestruke kamere, koje se mogu koristiti u svim uslovima? A koje će vam omogućiti da napravite vrhunske fotografije, čak i u slabo osvetljenom prostoru? Ukoliko je vaš odgovor da, imamo sjajne vesti za vas!

Pametni telefoni novije generacije dolaze sa višestrukim kamerama, koje pružaju neverovatne mogućnosti kreiranja odličnih fotografija, te nije ni čudo što su ovi modeli toliko popularni. Uzmimo za primer Huawei P30 Pro, za koji se sa punim pravom kaže da je nemilosrdan prema konkurenciji. Poseduje čak tri kamere, koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih korisnika. Pored ovakvog telefona, klasični foto-aparati polako ali sigurno odlaze u prošlost.

trendovi i novine huawei p30 pro

Trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini – Efikasno punjenje u veoma kratkom roku

Pored njihovih brojnih prednosti, velika mana dosadašnjih pametnih telefona jeste kratko trajanje baterije. Međutim, situacija se menja jer su vodeće kompanije u svetu mobilne tehnologije odlučile da se pozabave ovim značajnim problemom. Noviji modeli poseduju mogućnost efikasnog i brzog punjenja koji vam omogućava da stalno koristite svoj mobilni telefon. Sada sa lakoćom možete uživati u neograničenim mogućnostima vašeg uređaja. I to bez bojazni da će se isprazniti onda kada vam najviše treba.

Trendovi i novine koje su zavladale u 2019. godini – Pojava 5G tehnologije

5G tehnologija donosi neverovatne mogućnosti za surfovanje i skidanje fajlova, čija veličina više ne predstavlja nikakav problem. Ovo je naročito obradovalo strastvene ljubitelje mobilne tehnologije, koji nestrpljivo čekaju da isprobaju ovu obećavajuću novinu. Jasno je da je internet neophodan za potpun doživljaj, a nove generacije mobilnih telefona učiniće da potpuno zaboravimo na računare, ako već nismo.

Prodavnica telefona u Beogradu vam uvek donosi najaktuelnije trendove i novine u svetu mobilne tehnologije, zato je prodaja telefona 2019. godine sjajna prilika da nabavite vrhunski mobilni uređaj, i to po pristupačnoj ceni. Osim toga, vršimo i otkup telefona, koji je odličan način da unovčite telefon koji vam više nije potreban. Svratite u Maćoni, jer smo uvek tu da vam ponudimo samo najbolje usluge.

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button