OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Uporedba Note 10 protiv iPhone 11 Pro

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Uporedba Note 10 protiv iPhone 11 Pro
Uporedba Note 10 protiv iPhone 11 Pro

U svetu mobilne tehnologije stalno se pojavljuju novi modeli mobilnih uređaja. Uglavnom je veoma teško izabrati, jer svaki brend ima svoje prednosti i nedostatke, bilo da je u pitanju Samsung, Huawei, iPhone… Naročito je aktuelna „trka“ između Samsunga i Apple-a, a ova temeljna uporedba Note 10 protiv iPhone 11 Pro donosi odgovore koji će vam pomoći da odlučite!

Uporedba Note 10 protiv iPhone 11 Pro – Jer su to vodeći brendovi

Jedno od čestih pitanja koja sebi ljudi postavljaju kada kupuju mobilni uređaj jeste sledeće: da li da izaberem Samsung ili iPhone? Naime, oba brenda se veoma visoko kotiraju, a pored brojnih sličnosti, postoje i bitne razlike. Nadamo se da će ova uporedba Note 10 protiv iPhone 11 Pro pomoći korisnicima da odaberu adekvatniji telefon za njih.

Note 10 protiv iPhone 11 pro

Kada je u pitanju iPhone 11 Pro, ovaj mobilni uređaj se može se pohvaliti potpuno novim sistemom kamera sa trostrukim sočivima, profinjenim dizajnom i Apple-ovim novim A13 Bionic čipsetom – najmoćnijim koji je kompanija ikad ugradila u telefon. U međuvremenu, Note 10 ima najuže okvire koje smo videli na vodećem telefonu ove godine (delimično zahvaljujući Infiniti-O izrezu prednje kamere) i standardno je dostupan veliki prostor skladištenja, četiri puta veći u odnosu na aktuelni model iPhone telefona.

Onda, koji je od ova dva telefona najbolji za profesionalne korisnika, ili one koji traže puno funkcija upakovanih u jedan uređaj? U nastavku pročitajte koje su to bitne razlike koje će vam pomoći da odaberete najbolje za vas.

Uporedba Note 10 protiv iPhone 11 Pro – Razlike

IPhone 11 Pro je kraći od Galaxy Note 10, ali su oba uređaja otprilike jednake širine i debljine. Mora se reći da Note 10 takođe nudi svežiji dizajn, sa tanjim okvirima, a sama kamera je veoma diskretna, a opet moćna. iPhone-ov klasični dizajn, koji je prisutan i kada su u pitanju modeli poput iPhone XS i iPhone X, zasigurno ima mnogo vernih obožavalaca. Naravno, najveća razlika u dizajnu iPhone-a 11 Pro dolazi zahvaljujući njegovim kamerama. Kamere su sa trostrukim sočivima, koje bitno menjaju izgled ovog telefona.

Note 10 protiv iPhone 11 pro

Apple je u svoj vodeći telefon za 2019. godinu ubacio trio kamera od 12 megapiksela. Jedan od njih je telefoto uređaj sa 2k optičkim zumom. Drugi koji je povezan sa ultra-širokim objektivom od 120 stepeni koji može izvući 0,5-odstotno zumiranje. Prednja kamera je takođe dobila nadogradnju, sa 7-MP senzora sposobnim za usporeni video. One Note 10 takođe ima svoja tri sočiva na pozadi.Glavni objektiv iPhone-a fiksiran na ƒ / 1.8. Note se može prebaciti sa ƒ / 1.5 na ƒ / 2.4, u zavisnosti od osvetljenja okruženja.

Kod performansi, IPhone 11 Pro možda ima samo polovinu RAM-a od Noteovih 8 GB, ali A13 procesor je toliko jak da zaista nije bitno. Takođe, iPhone 11 Pro ima veću bateriju od prethodnika i ocenjena je na 3.046 mAh. Oba uređaja podržavaju bežično punjenje, ali samo Note 10 može bežično puniti druge uređaje.

Dakle, kako da izaberete? Zapitajte se šta zapravo želite od mobilnog uređaja i da li vam više odgovara zatvoren ili otvoren sistem. Oba telefona su zaista odlična, te nije ni čudo što spadaju u najpopularnije telefone koje mnogi žele da imaju.

Maćoni – Prodaja i otkup telefona

Maćoni vam uvek donosi aktuelne vesti, trendove i novine iz sveta mobilne tehnologije. To će vam pomoći da pametno izaberete, a kupovina telefona kod nas je investicija koja se uvek isplati. Mi vam pružamo dodatnu mogućnost da zaradite, a rešenje je otkup telefona koji vam više ne trebaju. Naša prodavnica telefona u Beogradu je pravo mesto za to, jer ćemo vam uvek ponuditi najbolju tržišnu cenu.

Posetite Maćoni, i odaberite najbolje mobilne telefone!

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button